• Facebook
  • SoundCloud - Grey Circle
  • YouTube

          HEEFT JOUW HULP NODIG

 

There are countless ways to get involved:

 

 Er zijn verschillende manieren om deel te nemen en je hulp aan te bieden:

 

  • Vroeger aankomen om op te bouwen

  • Langer blijven om de locatie schoon te maken

  • Helpen met een artistiek project of een artistiek project aanbieden

  • Gekke outfit meebrengen om je tijdens het festival te verkleden of deze creeëren op ons Kostuum Kamp (hoe gekker hoe beter!)

  • Je als vrijwilliger aan te bieden voor een shift bij de Afwas, Info centrum, de Kinderopvang, de Eettent,…..

  • Simpelweg via het maken van Muziek, Dansen, Hulla Hoop, Schilderen, Body Paint, Jongleren, en zoveel meer…alles wat je kan leuk vindt is welkom!

  • Organiseer een workshop!

  • Een aartsengel zijn en ontbijt koffie en fruitsap verzorgen

 

 

Vrijwilligerswerk voor een shift of samenwerken met een project/workshop is een geweldige manier om de gemeenschap te leren kennen en deel te nemen aan de creatie van iets moois! Uiteraard is het ook leuk, geweldig en eerlijk! 

Er zijn talrijke vrijwilliger shifts die constant dienen vervult te worden tijdens het festival…mensen ontvangen tijdens hun aankomst in onze informatie bureau…een peiler te zijn tijdens het pré-festival en helpen met de constructies, maaltijden voorzien voor de andere vrijwilligers…belangrijk is het post-festival waar alles netjes opgekuist dient te zijn en alles mooi wordt opgeruimd in de voorraadruimte. Tevens hebben we gans het jaar vrijwilligers nodig om o.a te helpen met de site,….

Je kan kiezen om vrijwilligerswerk te doen voor een kwart van het werk  of je kan opteren voor een meer specifieke rol.
 

 

WAAR INSCHRIJVEN ?

 

Contacteer ons opdat we samen kunnen zien hoe we het best kunnen co-creeëren en dit voor aanvang van het festival via ons email before@flow-in.be

 

Indien je je wenst te engageren tijdens het festival, contacteer ons dan via ons email volunteering@flow-in.be

 

FLOW BETAALT JE TICKET TERUG NA HET EVENEMENT, DIT OM SITUATIES TE VERMIJDEN IN GEVAL DAT JE TER PLAATSE TOCH NIET KAN HELPEN TIJDENS HET WEEKEND. BEDANKT VOOR JE BEGRIP!

CREATIVITEIT

Creativiteit in het hart van FLOW'IN

 

Flow is een speelterrein van creativiteit en magie, vrij en zonder beperkingen. Er zijn alleen beperkingen door jouw verbeelding! Tijdens de duur van het evenement, zal de site van FLOW-IN ingepakt zijn in jouw ingenieuse creaties en zal gans het boslandschap omgevormd worden tot artistieke en interactieve projecten.

Iedereen is welkom om kunst te creeëren op de locatie. Indien je een project wenst mee te brengen en je wilt meer informative, schrijf ons art@flow-in.be

 

FLOW'IN spoort de medewerkers aan om praktische projecten te creeëren die het evemenent en de ontwikkeling ervan helpen!

 

Indien je een project wenst mee te brengen en je wilt meer informative, schrijf ons project@flow-in.be

WORKSHOPS

&

EVENEMENTEN

Iets te delen ?

 

Workshops en evenementen zijn een uitstekende manier om nieuwe competenties aan te leren, je te vermaken en ook vooral om het te delen!

Elke competentie of talent die je wenst te delen is jouw geschenk aan de gemeenschap! Maakt niet uit of het dansen is, of muziek, yoga, opera zingen, twirlen, mediteren, gitaar spelen, aquarelles maken of tantra…jouw deelname wordt aangemoedigd, aangespoord, en er is plaats voor alles…al wat nodig is is jezelf! 

 

Hoe beginnen ? 

 

Als je een idee hebt voor een evenement of workshop, of je wenst een te organiseren, laat ons dan tijdig iets weten opdat we het in onze FLOW'IN GUIDE kunnen opnemen.

 

Neem deel en schrijf ons! guide@flow-in.be

 

Vermelding in de FLOW'IN Gids?

 

Indien je een workshop, tentoonstelling, concert of ander event wilt op punt stellen, mail ons dan voor de beschikbaarheid en planning

 

guide@flow-in.be

 

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now